New-Label | Terug van vakantie, opruimkriebels?
21600
post-template-default,single,single-post,postid-21600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Terug van vakantie, opruimkriebels?

Zo, de vakantie zit er voor velen al weer op.
Dan kom je thuis en kun je gaan wassen….
Spullen van de camping opruimen….
Al snel beland je in de sleur van alledag.
Niet echt een fijn idee…en al snel komt de eerste werkdag er weer aan.


Maar het kan ook anders!
Je kunt overwegen om niet alle vakantietijd op vakantie te zijn, maar ook tijd voor thuis reserveren om daar nog wat dingen te kunnen doen.
Dit is de ideale tijd om de berging aan te pakken: het is (vaker) droog (kijk wel of het droog blijft www.buienrader.nl), langer licht en andere mensen om je heen hebben ook vakantie en kunnen dus helpen (ritje naar de kringloop ofzo).
Maar als je geen zin of tijd hebt voor een grotere klus, kun je ook beginnen met die eeuwige rommella. Het is een concrete, kleine en vrij snelle klus en je ziet snel resultaat. Dat werkt heel bemoedigend! Probeer niet je hele huis ineens aan te pakken, maar neem afgebakende ruimtes, zoals een la of één kast of misschien wel één ruimte, zoals de berging.


Maar als je eenmaal het opruimvirus te pakken hebt…gun jezelf ook pauze en vergeet niet dat het nog je vakantie is! Lekker lang lunchen ofzo…als je maar probeer aan het einde van de dag de klus geklaard te hebben. Dat slaapt namelijk zo lekker!


Dit is de tijd om alles te wassen en te poetsen. Daarna nog wat klusjes aanpakken, die al lang zijn blijven liggen.
En dan er weer fris tegenaan als de vakantie voorbij is!

Heeft u een duwtje in de rug nodig? ElleBeau Organizing www.ElleBeau.nl


(c) ElleBeau, 2010

Geen reactie's

Post a Comment