New-Label | Professional Organizing
21607
post-template-default,single,single-post,postid-21607,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Professional Organizing

Professional Organizing is 20 jaar geleden ontstaan in Amerika en is later ook geïntroduceerd in Europa.
Professional Organizing houdt in dat een Professional Organizer klanten gaat begeleiden in het structureren en organiseren van werkplekken, woonomgevingen en timemanagement.
Professional Organizers, zoals New-Label, en hun dienstverlening helpen klanten meer overzicht te krijgen en te behouden.
New-Label heeft de Training tot Professional Organizer gevolgd bij The Get Organized Institute en daarna stage gelopen bij The Get Organized Company.
New-Label helpt mensen bij het functioneren in hun dagelijkse leven. Samen met de klanten, halen we de ruis weg en brengen structuur aan. De klant bepaald of er iets weggegooid wordt, er wordt geen methode aangeleerd, maar er worden patronen doorbroken en inzichten verworven, zodat de klant de structuur kan vasthouden, als de professional organizer weggaat.
Standaard oplossingen bestaan niet, in overleg met de klant, wordt ingegaan op hun specifieke situatie en behoeften.
De werkwijze van New-Label schept rust en ruimte. Daardoor hebben de mensen meer overzicht en zullen zich minder stressvol kunnen bewegen in hun woon en/of werkomgeving. Dit zorgt ervoor dat ze efficiënter werken en gelukkiger wonen. Dit gebeurt door een tijdelijk en kort contact, zodat ze snel kunnen beginnen met hun nieuwe start.
www.New-Label.nl
info@New-Label.nl
(c) New-Label 
Geen reactie's

Post a Comment