New-Label | Over
21446
page-template-default,page,page-id-21446,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Lonneke vierkantNew-Label bestaat sinds 2009 en wordt gerund door Lonneke Boons.

Over Lonneke

Lonneke heeft jaren ervaring in het trainen en begeleiden van volwassenen en adolescenten.

Haar sterke kanten zijn haar persoonlijke benadering, betrokkenheid en haar gedrevenheid om iedereen te helpen hun dromen te bereiken.

 

 

 

 

Ze is gespecialiseerd op de volgende onderwerpen:

  • Stress en burn-out
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Georganiseerd werken
  • Werken vanuit je kracht
  • Het vinden van je passie
  • Vitaliteit en gezondheid
  • Het beste uit jezelf halen

 

Referenties

Inge, student:

“Ik heb veel inzichten opgedaan tijdens dit gesprek, bedankt. Hier kan ik wat mee.”

Karen, administratief medewerker:

“Ik heb het gesprek met jou als zeer positief ervaren. Door jouw rust en luisterend oor, voelde ik mij bij jou gelijk op mijn gemak.vIn een paar korte zinnen / steekwoorden kon je exact aangeven hoe ik ” uit de knoop kon geraken” en dat heeft mij geholpen om de gesprekken aan te gaan die voor mij lagen.

Je komt op mij over als een charmante, positieve vrouw. Door jouw intuïtie en praktisch bewustzijn heb je snel inzicht in mensen en situaties. Ik zie jou als een gevoelig visionair en mede door jouw zorgzame karakter ben je heel goed in staat om erachter te komen wat anderen inspireert of motiveert.

Samenvattend: ik zou geen moment twijfelen om jou als coach in te schakelen c.q. aan te bevelen aan anderen.”

P., student: 

“Ik vind het erg prettig om iemand te hebben die even me een steuntje in de rug geeft, ik denk dat ik dit nodig heb en er veel aan zal hebben.”

Edwin, hogeschooldocent, na een opruimsessie op zijn werkplek:

“Het motto ” De vloer is geen bureau” hangt nog steeds op mijn monitor en helpt om te blijven ordenen. Fijn gewerkt en nu een systeem waarmee ik uit de voeten kan: alles heeft een eenduidige plaats. Confronterend om bij alles na te denken of het écht nodig is. Vermoeiend ook. Maar het resultaat mag er zijn en blijven. En dat blijven lukt nu al maanden: een opgeruimde werkplek!”

E., studente:

“Naar aanleiding van ons gesprek heeft u mij heel erg aan het denken gezet. Ik vond het een heel confronterend gesprek, maar heb er heel veel aan gehad.”

 

 

Heb je vragen, mail gerust!

 

Contactgegevens

Lonneke Boons

L.Boons@New-Label.nl

 

kvk 20156828

Bewaren