New-Label | ElleBeau
21606
post-template-default,single,single-post,postid-21606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ElleBeau

ElleBeau komt van de afkorting van Lonneke Boons, namelijk L-Bo. De naam uitgeschreven, in het Frans is Elle Beau, “ zij” “mooi”.

Lonneke Boons is de oprichter en eigenaar van ElleBeau.

Lonneke Boons is afgestudeerd voor de HBO-opleiding SPH (Social Work) en is daarmee gespecialiseerd en gediplomeerd in het begeleiden van mensen in hun individuele situatie.

Daarnaast heeft zij ook de Training tot Professional Organizer® gevolgd bij The Get Organized Institute. De ethische code van Professional Organizer wordt ook nagestreefd en gehandhaafd.

Lonneke Boons is op dit moment in opleiding voor Interieurarchitect (HBO). Hierdoor kan en mag zij adviezen uitbrengen over het efficiënt inrichten van een woning en/of bedrijf, gaat moeilijkheden als een (creatieve) uitdaging aan, past uw huis aan, aan uw behoeften en heeft ze oog voor details.

Maar ook de vele werkervaringen op het gebied van administratie en documentbeheer, werken in het voordeel tijdens het werken als Professional Organizer.

Professional Organizing is een serieuze zaak, net als de achtergrond van de Professional Organizer.

ElleBeau is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).
ElleBeau respecteert uw privacy, hanteert een geheimhoudingsplicht en werkt discreet.

www.ElleBeau.nl
info@ElleBeau.nl

(c) ElleBeau 2009-2010

Geen reactie's

Post a Comment